KalliopejaRESOR


VANDRA OCH MÅ BRA I ALMUÑÉCAR, COSTA TROPICAL


Längtar du efter en aktiv, må-bra semestervecka i höst? Som gör hösten kortare och ger energi inför vintern?

 

KALLIOPEJARESOR

KalliopejaRESOR arrangerar resor som lyfter fram ett helhetsperspektiv på välmåendet, hälsan och livet. Vandring i natursköna miljöer gör gott åt både kropp och själ. Ibland kombinerar vi vandring med andra motionsformer, t.ex. yoga, styrketräning eller pilates. Vi vill jobba med små grupper och skapa en inkluderande gemenskap för alla våra resenärer.

 

KalliopejaRESOR går (nästan) utan undantag till Almuñécar, Costa Tropical, en ypperlig bas för vandringar i naturparken Sierra Tejeda, Almijara y Alhama och i La Alpujarra-området på Sierra Nevadas sydsluttningar.

 

Vi vandrar och tränar enligt mottot i lagom dos, vilket betyder att du inte behöver vara i superform. Vi erbjuder möjligheter - du bestämmer hur mycket. I regel gör vi inga speciellt utmanande eller långa vandringar och vi återvänder alltid till Almuñécar till kvällen. Under vissa vandringsveckor är dock terrängen och vandringspassen mera krävande, vilket då framgår i beskrivningen av resan.

 

FLEXIBLA RESEPAKET

Flygresor. Flyggresor ingår inte i priset. Det är helt enkelt för att vi inte vet var du bor eller hur din tidtabell och dina önskemål ser ut. När du själv kan boka dina biljetter, får du dem bäst anpassade efter dina tider och önskemål. På respektive resesida hittar du nu mera info om hur vår flygfältstransport är ordnad.

Förläng din resa. Med kontroll över dina flygbiljetter kan du, om du så vill, förlänga din resa med extra dygn, före eller efter själva paketresan. Detta förutsätter förstås att hotellet har plats. Det lönar sig därför att meddela oss om sådana planer så fort som möjligt. 

Utan logi. Det går bra att delta i våra vandrings- och må bra-veckor om du redan har logi  i Almuñécar eller vill boka eget boende. I prisuppgifterna finns alltid ett alternativ utan logi och flygfältstransfer.

Utan programdel. Om du har en make/vän/väninna som gärna vill följa med på resan och dela ditt dubbelrum, men inte vill eller kan delta i programdelen, finns också den möjligheten. Då ingår endast flygfältstransfer och logi med halvpension i priset. De här platserna är dock begränsade. Ta kontakt för att kolla läget och boka direkt via info@kalliopeja.fi eller per telefon +358-40-522 6587.

 

Har du frågor? Kom med på vårt online tillfälle 2 juni 2021. Skicka in dina frågor i samband med anmälan! Du når oss också på facebook-sidan Vandra och må bra i Almuñécar.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kanske det inte är aktuellt för dig med en resa just i höst?

 

Sänd in dina uppgifter så håller vi dig uppdaterad om nya resor, nya möjligheter. Du kan avbeställa nyhetsbrevet när du vill.

 

Halva nöjet med en resa ligger ju i att drömma och planera!


© 2021 Ab Kalliopeja Oy|  KONTAKTA OSS  |  FI25644304 | Integritetspolicy | Boknings- och avbokningsvillkor